Buitenschoolse opvang

← Terug naar Organisatie

 ‘t Pagadderke is een erkende buitenschoolse kinderopvang die voorziet in de opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je kan terecht voor opvang voor en na school, op schoolvrije dagen en tijdens vakantiedagen. De begeleiding bestaat uit een team enthousiaste en professionele begeleiders gespecialiseerd in de opvang van 2,5 tot 12-jarigen. 

Voorwaarden

Voor je pagadder kan worden opgevangen, wordt een basisdossier opgemaakt. Hiervoor neem je contact op met de met de coördinator van ‘t Pagadderke. Zij biedt je na het opstellen van het basisdossier ook de mogelijkheid om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in de locaties van ‘t Pagadderke.

Is je basisdossier helemaal in orde? Inschrijven kan via het nieuwe online systeem ‘I-active’. Vanaf dan beheer je zelf de inschrijvingen voor de voor- en naschoolse opvang van je kind. Via computer, tablet of smartphone kan je snel je eigen opvangagenda beheren. Ook voor vakantiedagen en schoolvrije dagen (pedagogische studiedagen) kan je inschrijven.

http://www.bornem.be/product/906/buitenschoolse-kinderopvang-t-pagadderke

KORTOPVANG en HUISWERKBEGELEIDING

De kleuters en leerlingen kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur tot 17.20 uur terecht in de kortopvang ‘t Pagadderke. Nadien worden de kinderen met het autobus naar ‘t Pagadderke in de Van Haelenstraat inHingene gebracht. Op woensdag worden de kinderen meteen naar Hingene gebracht onder begeleiding van de medewerkers van ‘t Pagadderke.

Op maandag en donderdag kunnen leerlingen huiswerkbegeleiding krijgen van 16.00 uur tot 17.00 uur. Twee leraren van onze school begeleiden de leerlingen in samenwerking met ‘t Pagadderke.